Új jelszó kérése
Termékajánló

Újdonságaink

Az álandóan változó vevői igényeknek megfelően termékeinket és kínálatunkat mindig megújítjuk. Itt a termékújdonságainkról olvashat.

Sabata Bambusz matracvédők: 100% bambusztrosból készült vízhatlan matracvédő, mely PU hátlapolással és vízzáró réteggel rendelkezik. Egy exkluzív, prémium kategóriás termék a vásárlói nagy örömére.

Sabata Tencel matracvédők: nanotechnológiás 100% farosból készült vízhatlan matracvédő, mely PU hátlapolással és vízzáró réteggel rendelkezik. Egy exkluzív, prémium kategóriás termék a mely észrevétlenül óvja matracait a szennyeződéstől. Nedvszívó képessége a pamut többszöröse.
A folyamatos innováció keretében és a vásárlói kéréseket figyelembe véve hosszas előkészületek után végre MEGÉRKEZETT a Sabata termékeink legfiatalabb tagja a

Sabata Comfort Termékcsalád!

Alapanyaga a 21. századi techonlógiát idéző utrahangos steppelésű igen puha, selymesen simogató érzést biztosító felső kelméből, PVC vízzáró alsó fimlrétegből és poliészter töltetből áll.
Egyedi érzést biztosít használójának, hiszen egyszerre nyújtja a kényelmi- és a  vízhatlan matracvédők jótékony hatásait. Így minden igényt kielégít.
Rögzítése egyszerű és elmozdulásmentes. A hagyományos sarokgumis felhelyezési mód mellett helyet kapott az elasztikus (rugalmas) anyagból készült körgumis, szoknyás megoldás is. Ennek az új vendéganyagnak köszönhetően a matracvédő szinte láthatatlanul védi az Ön matracát a szennyeződésektől.
Érzés a Sabata termékeinktől megszokott antiallergén és hiigénikus tulajdonsággal rendelkezik. Vízhatlan, de ugyankkor fordított irányban a vízpárákat átengedi, ezáltal a matracot "lélegezni" engedi.
Kezelés
Igazán hosszú élettartamú és tökéletes kényelemérzetet nyújtó  termék. Házilag 60° C-on mosható, vasalást nem igényel
.


Nemsokára megjelennek termékújdonságaink, melyről hírlevelünkre feliratkozva biztosan nem marad le!

Új áruk érkezéséről, aktuális és időszakos akcióinkról az elsők között értesülhet havonta elküldött hírlevelünkön keresztül. Online vásárlóinkat időszakonként meglepjük különleges nagy kedvezményt biztosító akcióinkkal, amiket kizárólag regisztrált felhasználóink számára teszünk hozzáférhetővé.

Kérem töltse ki a lenti adatokat, hogy hírlevelünkre feliratkozva időt és költségeket tudjun megtakarítani!

Név:
E-mail cím:


 Lakástextil webáruház viszonteladók és kereskedők részére

© 2012 Napfény Paplan-2000 Kft. - Minden jog fenntartva
3257 Bükkszenterzsébet, Ipar u. 1. Tel.: 36/567-048 Fax: 36/567-030
e-mail:
info@napfenypaplan.hu web: napfenypaplan.hu
viszonteladói webáruház: nagyker.napfenypaplan.hu

 

Kereskedelmi munkatárs:
Kovács László
Mobil: (20) 492-00-78
e-mail: nagyker@napfenypaplan.hu

Webdesigner, webshop manager:
Balog Péter
Mobil: (20) 249-67-55
e-mail: b.peter@napfenypaplan.hu


Webáruház készítés