Üdvözöljük webáruházunkban! Minőségi magyar termékekért nézzen szét itt, vagy keressen minket bizalommal. 

Kérdése van? Hívjon minket! 06 36 567-048

Paplanok

Az Erzsébet paplanok mosható, szilikonizált, 100% poliészter töltettel készülnek a termékek borítóanyaga pamut-poliészter szálakból szőtt kelme, mely a természetességet és a könnyen kezelhetőséget harmonikusan ötvözzi, így Önnek minden tekintetben a legmagasabb komfortot nyújtja. Nem okoz börirritációt, viszont tapintása selymesen sima. A borítóanyag igény szerint hófehér vagy színes; modern- vagy gyermekmintás lehet.

A termékek belső töltete poliészter szálakból rétegesen kötött, vattásított méretre gyártott lap, mely biztosítja a csomómentességet mosásuk után is. A speciális többrétegű töltetnek köszönhetően igen jó a hőszigetelő képessége! A rendkívül magas szakítószilárdságnak is köszönhetö a termék hosszú élettartama. kezelhetösége egyszerű, házilag és iparilag egyaránt 40°C-on garantáltan csomósodásmentesen moshatók, függesztve szárítandók, vasalást nem igényelnek

Paplanjainkban a töltet elmozdulását speciális keretes varrógépen történt levarrással akadályozzuk meg. Termékeink körben vetexszalaggal esztétikusan szegettek. Az Erzsébet ágyneműk lakossági és szállásadói felhasználásra kiválóan alkalmas termékek.




Lakástextil webáruház viszonteladók és kereskedők részére

© 2013 Napfény Paplan-2000 Kft. - Minden jog fenntartva
3257 Bükkszenterzsébet, Ipar u. 1. Fax: 36/567-030
e-mail:
info@napfenypaplan.hu web: napfenypaplan.hu
viszonteladói webáruház: nagyker.napfenypaplan.hu

 

Kereskedelmi munkatárs:
Kovács László
Mobil: (20) 492-00-78
e-mail: nagyker@napfenypaplan.hu