Hírlevél
Termékajánló

Pehely, félpehely és toll termékek

Főkategória >Pehely, félpehely és toll termékek

Pehely, félpehely töltetű paplanokat, párnákat, félpárnákat a mai napig is töretlenül gyártjuk, mert igény van rá. Ezek prémium termékkategóriájú termékek, és keresletüket nem befolyásolja semmiféle környezeti hatás.

A pehely világon a legjobb minőségű töltet amivel semmi nem veszi fel a versenyt a természetben a melegen tartás terén. Félpehely termékünket azoknal ajánljuk, akik a minőséget és a melegséget szeretnék élvezni úgy, hogy közben pénztárcájuk is boldog maradjon. Toll termékeink a megszokott melegséget és kényelmet biztosítják használóinak olcsóbb árkategóriában.

A toll, pehely nyersanyagból könnyű, meleg, magas komfortérzetű paplanokat, takarókat és párnákat gyártunk. A belső töltet a pehelypaplanok, párnák esetében 100% magyar libapehely, a félpehely termékek esetén 60% libapehely, 40% libatoll és a tollpárnák 100% libatollból készülnek. A pehely, félpehely és toll termékek borítóanyaga 100% pamut, toll- és pehelybiztos sűrű szövésű fedőanyagból készül, fehér vagy pasztell színben. Igény szerint van lehetőség mintás selyemangint is választani megrendelőinknek.

Lakástextil webáruház viszonteladók és kereskedők részére

© 2013 Napfény Paplan-2000 Kft. - Minden jog fenntartva
3257 Bükkszenterzsébet, Ipar u. 1. Fax: 36/567-030
e-mail:
info@napfenypaplan.hu web: napfenypaplan.hu
viszonteladói webáruház: nagyker.napfenypaplan.hu

 

Kereskedelmi munkatárs:
Kovács László
Mobil: (20) 492-00-78
e-mail: nagyker@napfenypaplan.hu

Webáruház készítés