Hírlevél
Termékajánló

Pille termékek

Főkategória >Pille termékek

Új fejlesztésű termékcsaládunk a pille paplanok és pille párnák. Az új feljesztésű márkás alvószálból készült töltettel rendelkező termékcsalád, igazán kényelmes és nyugodt alvást biztosít Önnek! Pille termékeink borítóanyaga - az antiallergén termékekéhez hasonlóan - 100% pamut, mely természetes növényi alapanyagból készült ezért bőrirritációt nem okoz. Tapintása igazán kellemes lány, szinte simogatja használóját! A különleges töltetnek köszönhetően a termékek 40 C°-os mosás után is megőrzik puhaságukat és csomómentességüket.

Ezen paplanok töltete kártolt poliészter, melynek elemi szálai rétegesen kötöttek és párhuzamosítottak. Így a legmodernebb technológiával előállított töltetek, megnövelt nedvességáteresztő képességgel rendelkeznek.

A pille párnák poliészter golyóval töltöttek, mely a pehely töltetű párnák kényelmét az antiallergén termékek jótékony hatásával egyesítik, így azok is élvezhetik a "pehely hatást" akik az állati eredetű töltetekre allegiásak. A szilikonszálas poliészter golyó, teljesen új fejlesztésű töltetanyag. A töltet elemi szálai egy speciális géppel golyószerűen göndörítettek és könnyedén elválnak egymástól, ezáltal - a pehelypárnákhoz hasonlóan - a párnát felrázva a párna visszanyeri eredeti alakját és puhaságát.


Sorrend:


Sorrend:


Lakástextil webáruház viszonteladók és kereskedők részére

© 2013 Napfény Paplan-2000 Kft. - Minden jog fenntartva
3257 Bükkszenterzsébet, Ipar u. 1. Fax: 36/567-030
e-mail:
info@napfenypaplan.hu web: napfenypaplan.hu
viszonteladói webáruház: nagyker.napfenypaplan.hu

 

Kereskedelmi munkatárs:
Kovács László
Mobil: (20) 492-00-78
e-mail: nagyker@napfenypaplan.hu


Webáruház készítés