Üdvözöljük webáruházunkban! Minőségi magyar termékekért nézzen szét itt, vagy keressen minket bizalommal. 

Kérdése van? Hívjon minket! 06 36 567-048

Üdvözöljük viszonteladói webáruházunkban

V I S Z O N T E L A D Ó K   F I G Y E L E M !

Újdonság! Viszonteladói regisztráció! Ha bármilyen paplan, párna, ágynemű, asztanemű, ágytakaró, matracvédő vagy egyéb lakástextil értékesítésével foglalkozik és az árubeszerzést kényelmesen online a számítógép mellől, nagykereskedelmi áron szeretné beszerezni, feltétlenül vegye fel velünk a kapcsolatot!
Ha termékeink megtetszettek Önnek és felkeltették érdeklődését, lehetőség van nálunk viszonteladói regisztrációra, melyben az általunk gyártott és webáruházunkban forgalmazott termékeinket nagykereskedelmi áron tudják megvásárolni.
Ez az online lakástextil nagykereskedelmi értékesítés teljesen egyedülálló szolgáltatás ezen kereskedelem területén hazánkban!

Felmerül a kérdés, hogyan zajlik ez?

https://nagyker.napfenypaplan.hu

címen webáruházat üzemeltetünk melyek nagykereskedelmi árakkal közvetlenül a viszonteladók kiszolgálását tűzte ki célul. Miután egy egyszerű regisztrációs űrlapot kitölt, a rendszer azonnal belépteti a webáruházunkba a regisztráció semmilyen kötelezettséggel nem jár. Bejelentkezés után láthatóvá válnak termékeink melett nagykereskedelmi áraik és onnan közvetlenül (az egyszerű online kosaras vásárlással) a termék megrendelhető.

Miért éri meg ez nekem?

Egyrészt, tudjuk, hogy mint vállalkozónak időből soha nincs elég, az online rendeléssel rengeteg időt lehet megtakarítani és természetesen teljesen kötetlen időbeosztásban (akár munkaidő után, otthon a karosszékben hátradőlve), kényelmesen intézheti megrendelését.
Széles termékskálánkkal és sokszínű kínálatunkkal folyamatosan egy rugalmas áru utánpótlást tudunk garantálni, természetesen a lehető legjobb piaci árakon.
Új áruk érkezéséről, aktuális és időszakos akcióinkról az elsők között értesülhet havonta elküldött hírlevelünkön keresztül. Online vásárlóinkat időszakonként meglepjük különleges nagy kedvezményt biztosító akcióinkkal, amiket kizárólag regisztrált felhasználóink számára teszünk hozzáférhetővé.
A termékeinket a vásárlóink egyedi igénye és visszajelzése alapján folyamatosan fejlesztjük, ezért könnyedén el tudja majd meglévő vevőkörét kápráztatni és újabb vevőket tud szerezni. A siker garantált!
Még ma küldje el adatait és győződjön meg Ön is hihetetlenül alacsony nagykereskedelmi árainkról és egy hosszútávú stabil és gyümölcsöző üzleti kapcsolat lehetőségről!
Jelentkezzen még ma! Regisztráljon vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az oldal alján lévő elérhetőségeinkre kattintva!

Remélem hamarosan Önt is partnereink népes körében üdvözölhetjük!

Mi kell a regisztációhoz?
A kapcsolatfelvétel illetve a regisztráció természetesen Önre illetve cégére nézve semmilyen kötelezettséggel nem jár!
A kapcsolattartói e-mail cím és jelszó páros segítségével be tud lépni a viszonteladói webáruházunkba, ahol belépés után lehetősége nyílik adatai módosítására.

Hogyan tudok vásárolni?
Amennyiben már aktiváltuk regisztrációját vagy regisztrált, kérem lépjen be webáruházunkba a főoldal telején lévő belépés menüre kattintva.
Válassza ki az Önnek megtetszett terméket és a termékleírás mellett Kosárba szöveg mellett a darabszám kiválasztása után kattintson a kosár gombra. Ekkor megjelenik az oldal jobb oldalán a bevásárlókosár, melyben megtekintheti az Ön által vásárolni kívánt termékeket. Lehetősége van a darabszám módosításra, tétel törlésre, illetve a kosár teljes kiürítésére.
Megrendelését a megrendelés véglegesítése gombra kattintva tudja elindítani, a minimális rendelési összeg nettó 20 000,- Ft, ha ezt az összeget még nem érte el, addig nem jelenik meg a személyes adatok megadása oldal. Ezeket az adatokat csak a regisztrációkor kell kitölteni ezután a rendszer automatikusan beírja az Ön korábban megadottt adatait, amin persze - igény szerint - változtathat. Ki kell választania a fizetési módot - ami lehet utalásos, készpénz, postai utánvétes. A megrendelés elküldése a megrendelés véglegesítéshez jut. A megrendelés véglegesítése, előtt kérem ellenőrizze, hogy minden adatát megfelelően adta-e meg. Megjegyzés mezőbe írhat egyéb - a szállítással illetve a termékkel kapcsolatos közlendő információkat is.

Mikor kapom meg a termékeket?
A megrendelése után az automatikus webáruházas visszaigazoló e-mailt fog kapni a megrendelése rögzítéséről, illetve megkeressük telefonon vagy e-mailben a megrendelés illetve kiszállítás részleteivel kapcsolatban.
Megrendelt termékeit raktárkészletről, illetve gyártásról szolgáljuk ki. Ennek függvényében változhat a termékek megrendelésének kiszolgálása.
Ilyen egyszerű az egész! Egy-két gombnyomással egyszerűsítheti megrendelését és nincs hosszadalmas utánajárás, időveszteség és telefonálás.

Hol tudok jelentkezni rá?
Ha felkeltettük érdeklődését írjon bátran!
A regisztráció, amint azt már említettem nem jár semmilyen kötelezettséggel, nem zaklattuk telefonokkal és nem küldünk üzletkötőt sem!
Viszont azonnal betekintést nyerhet teljes kínálatunk nagykereskedelmi áraiba, amik garantáltan meg fogják nyerni tetszését!
Ezen kívül kb. havonta egyszer küldünk egy különleges akciós ajánlatot, amit kizárólag a weboldalunkon regisztrált viszonteladóinknak tartunk fenn.

Nincs miért tovább gondolkodni rajta!
Az egész csak néhány percet rabol el idejéből, de
ezért cserébe ennek sokszorosát kaphatja vissza érte!

https://nagyker.napfenypaplan.hu


 



Lakástextil webáruház viszonteladók és kereskedők részére

© 2012 Napfény Paplan-2000 Kft. - Minden jog fenntartva
3257 Bükkszenterzsébet, Ipar u. 1. Tel.: 36/567-048 Fax: 36/567-030
e-mail:
info@napfenypaplan.hu web: napfenypaplan.hu
viszonteladói webáruház: nagyker.napfenypaplan.hu

 

Kereskedelmi munkatárs:
Kovács László
Mobil: (20) 492-00-78
e-mail: nagyker@napfenypaplan.hu

Webdesigner, webshop manager:
Balog Péter
Mobil: (20) 249-67-55
e-mail: b.peter@napfenypaplan.hu